Työnhakijoille

Millainen F9 on työpaikkana?

Meidän F9:läisten joukko on kasvanut vuosittain muutamalla kymmenellä hengellä. Kasvuvauhtimme on kova ja sitä siivittää positiivinen tekemisen kulttuuri. Keskitymme siihen, mikä vie liiketoimintojamme eteenpäin ja vahvistaa kumppaneidemme kilpailukykyä.

F9:llä vallitsee vireä toimintakulttuuri sekä kannustava työilmapiiri. Työtehtävät kasvavassa yrityksessämme ovat haastavia, mutta mielenkiintoisia. Täällä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään monipuolisten työtehtävien ja dynaamisen työympäristön kannustamana.

Työtovereiltamme odotamme kovaa työnteon moraalia, vahvaa sitoutumista yrityksemme tavoitteisiin, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ratkaisukeskeisyyttä.

Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdyttämisen yrityksemme toimintoihin sekä työtehtäviin. Pääset osaksi vahvaa ammattilaisjoukkoa, joka työskentelee yhteistyössä suomalaisten jälleenmyyjien ja kansainvälisten valmistajien kanssa. Tietenkin täällä välillä myös juhlitaan, otetaan rennosti ja viihdytään yhdessä!

Toimintamme kasvaessa haemme lisää ammattitaitoisia osaajia F9:lle. Ollessasi kiinnostunut esimerkiksi myyntiin, markkinointiin tai logistiikkaan liittyvistä tehtävistä, sinun kannattaa lähettää hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@f9.fi . Otamme Sinuun yhteyttä, mikäli sopivia paikkoja on tarjolla. Hakemuksen arkistointiaika on 6 kk:tta.


Etsimme Tampereelle

Business Controlleria

vastaamaan yhtiön Baltian liiketoiminta- ja talousprosessien koordinoinnista ja kehittämisestä.

Sinulla on merkittävä rooli liiketoiminnan taloudellisten tavoitteiden seurannassa ja saavuttamisessa ja tehtävä edellyttääkin vahvaa kiinnostusta liiketoiminnan ja prosessien ymmärtämiseen. Työskentelet osana emoyhtiön taloushallintoa, mutta tiiviissä yhteistyössä Baltian johdon, taloustiimin ja liiketoimintayksiköiden kanssa. Työtehtäviisi kuuluu johdon raportointiin ja talouden suunnitteluprosesseihin osallistuminen, liiketoimintayksiköiden tukeminen, osallistuminen erilaisiin kehityshankkeisiin ja talouden tietojärjestelmien kehittämiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (KTM, tradenomi tai vastaava) ja hyvät perustiedot taloushallinnon tehtävistä. Odotamme useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme ymmärrystä liiketoimintakokonaisuuksien ja olennaisen tiedon hahmottamisesta. Konsernitehtävissä työskennellessäsi tarvitset sujuvaa englannin kielen sekä suullista että kirjallista taitoa. Tehtävä edellyttää säännöllista matkustamista Baltian tytäryhtiöihin kuukausittain, joten odotamme valitulta henkilöltä matkustushalukkuutta.

Olet järjestelmällinen ja analyyttinen ja toimit tehokkaasti myös aikataulupaineen alaisena. Olet oma-aloitteinen ja otat vastuun tehtävistäsi. Omaat sinnikyyttä ja jämäkkyyttä viedä asiat päätöksiin asti. Olet tiimipelaaja, jota on helppo lähestyä. Olet kiinnostunut kehittämään prosesseja, mutta hoidat tarvittaessa myös rutiinitehtäviä.

Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Maarit Uurinmäki puh. +358 40 593 8811. Soittoaika: ma 15.7. klo 13-14 ja ti 16.7. ko 10-11.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV 28.7.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.